Blog

Pohankové peřinky

28.02.2016 21:14

Pohankové peřinky jsou různých velikostí.Nahřívají se v mikrovlné troubě.Naplněné pohankovými slupkami i prosypané levandulí a meduňkou.Můžete je také nahřát na radiátoru, kachlových kamnech nebo na sluníčku.

Zakoupíte je u mě v masérně.Cena je podle velikosti od 120kč.

Suché teplo uvolňuje krční páteř, pomáhá při boestech menstruačních i ischiasových.

Strašáčci

12.10.2014 19:40

Strašilka a Strašáček mají za úkol polykat všechny strachy, zlé sny, noční děsy a jiné a jiné záležitosti, které děti zlobí a nevědí si s nimi rady. Stačí jen zašuškat do bříška vše, co bolí, nebo trápí a zavřít zip. Strašilka vše negativní polyká.Šiju  je s velkou láskou a klidem. Jsem za ně moc vděčná.

Ze zkušenosti mých klientů i vlastních dětí vím, že Strašilka i Strašáček odvádí skvělou práci a opravdu fungují.

Jsou šity jen z bavlny a náplněny dutým vláknem. Můžete je prát v pračce na 60%.

Stojí 170kč + poštovné 

 

 

 

 

 

 

 

Meditační sedací polštáře (bochánky)

23.02.2014 15:21

Nabídku peřinek jsem rozšířila o meditační polštářky (bochánky) na sezení. Můžete si zde objednat i stojan, do kterého se bochánky pohodlně uloží.

 Nabídka-bochánky. Zde najdete nabídku a ceník na bochánky i stojan.

Na další fotografie se můžete podívat v galerii. Fotogalerie 

 

Energy

21.08.2013 20:06

Na úvod bych Vás ráda  seznámila s firmou, která je průkopníkem alternativní medicíny jak v Česku tak i jinde ve světě. Bioinformační produkty vycházejí z čínské medicíny, jež chápe tělo i mysl jako propojenou součást jednoho energetického systému.

Základem produktové nabídky je pět hloubkově působících bylinných koncentrátů a pět bylinných krémů, které tvoří ucelený systém Regenerace v Pentagramu®.

Bioinformační krém Artrin používám i při masážích jako doplněk klasického masážního oleje. Je výborný na bolesti svalů, šlach, při revmatismu, bolestech páteře a krčního svalstva.